Конференция на иновациите е ежегоден форум, който се провежда за

...
Конференция на иновациите е ежегоден форум, който се провежда за
Коментари Харесай

Връзката между магия, шпиони и иновации представиха на конференция в България

Конференция на нововъведенията е годишен конгрес, който се организира за 5 поредна година в България. Темата тази година е била за лимита на границите на опциите за технологиите и хората. Това разяснява уредникът на конференцията Леона Асланова в утринния блок на Българска национална телевизия.

Вижте още във видеото:

Сред лекторите на конференцията са участвали вълшебник, някогашен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, изобретателният шеф на BBC, вложители, инженери, биотехнолози. Всеки от тях е предложил хрумвания за нововъведения и отговори на въпроса дали светът върви към напредък или към цивилизационен колапс, съобщи Асланова.

Тя показа, че някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ е разграничил потреблението на телефони от сигурност.
Леона Асланова, уредник: По време на форума някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ показа, че телефона, интернет и обществени мрежи всичко може да се следи, тъй като, когато си обвързван през огромните мрежи, персоналните данни са налични и за хакери, и притежатели на мрежи.
Тя добави, че техонлогиите навлизат доста по-бавно в България на фона на Съединени американски щати, където, съгласно някогашният разузнавач на Централно разузнавателно управление на САЩ те се ползват още през 80 - 90-те години на предишния век.
Леона Асланова, уредник: Поканихме вълшебник от Франция, тъй като има връзка сред креативност и нововъведения.
Важна тематика от форума е била за изкуствения разсъдък и дали той ще размени човешката активност. Организаторът показа, че тематиката е прегледана от всички гледни точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР