Конфедерацията на труда Подкрепа застава изцяло зад шофьорите и техните

...
Конфедерацията на труда Подкрепа застава изцяло зад шофьорите и техните
Коментари Харесай

КТ Подкрепа застава изцяло зад шофьорите по отношение на пакет Мобилност

Конфедерацията на труда „ Подкрепа " застава напълно зад водачите и техните претенции във връзка с противоречивия пакет " Мобилност ". Това съобщи в Русе президентът на синдиката Димитър Манолов. Той добави, че отстояването на ползите остава напълно в ръцете на превозвачите, защото в този отрасъл „ Подкрепа " няма синдикални структури.

Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа ": Малко е двуличен този метод - нещата се описват по този начин, сякаш някой се е загрижил за превозвачите, а в действителност грижата е за бизнеса, за това, че нашите превозвачи като търговски субекти конкурират някакви други превозвачи, а се изяснява с грижа за водачите, която въпреки това би трябвало да има. Сигурно има някакво решение. Ако нашите превозвачи като бизнес са в положение да създадат нещо за своите служащи, а явно е, че те не желаят даже да погледнат в тази посока, несъмнено ще се откри някакво решение.  Пакетът Пакетът "Мобилност " ще влезе в дневния ред на Екологичен потенциал
Очаква се през днешния ден да стане ясно дали пакетът "Мобилност " ще влезе в дневния ред на депутатите от Европейския парламент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР