Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната подкрепя Визия

...
Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната подкрепя Визия
Коментари Харесай

БСП получили подкрепа за Визия за България от организации в сигурността

Конфедерацията на публичните организации от сигурността и защитата поддържа " Визия за България " на Българска социалистическа партия. Това разгласи депутатът от левицата Валери Жаблянов след днешната среща на партийното управление с представители на Конфедерацията. Той напомни, че в документа на социалистите се планува защитата на страната да бъде отделена от националната сигурност и че фокусът е върху стопанската система и приходите, образованието и опазването на здравето.

Председателят на Сдружението на офицерите от запаса " Клуб 199 " полковник Цанко Цанков, дефинира визията като " своевременен документ ", само че насочи и рекомендации: " Ние оставяме с усещането, че когато са писани тези хубави неща, не е взето поради действителното положение на армията. Така, както го чета, мен не ме кара да стана родолюбец и да отивам боец в българската войска, тъй като написа: " НАТО - Европейска защита ", обаче българската защита и българската териториална целокупност е по-важна от останалите ".

Препоръките към " Визията за България " на Българска социалистическа партия са потребни и съответни, акцентира Валери Жаблянов: " Засилване на отбранителния потенциал, като се разчита главно на силите на българската защита за справяне в спешни обстановки. Беше обърнато изключително внимание на изчерпания неолиберален политически и стопански модел и нуждата от неговата промяна. Спешни обществени ограничения. Визията на Българска социалистическа партия е да бъде създаден въпросът за универсалния базов приход ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР