Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) обяви мобилно приложение,

...
Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) обяви мобилно приложение,
Коментари Харесай

КНСБ пусна мобилно приложение за сигнали срещу работодатели

Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) разгласи мобилно приложение, посредством което могат да бъдат подавани сигнали за неточни и правилни работодатели. Приложението, наречено VOX KNSB, бе показано на конференция в наличието и на представители на приходната организация и инспекцията по труда. Информацията за нередности или за положителни практики може да визира както даден шеф, по този начин да вземем за пример и търговски обекти, където клиент е получил неприятна услуга или пък е забелязал машинация за фиска.

Вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков съобщи, представен от Българска телеграфна агенция, че от години организацията се бори против сивия бранш, като за 10 години посредством взаимните старания с държавната администрация делът му е понижен от 30% на 21 на 100. Нанков прикани жителите да употребяват VOX KNSB за сигнали против неточни практики на работодатели и компании.

Приложението е гратис и посредством него всеки може да подаде неизвестен сигнал до КНСБ, а оттова - и до всички държавни институции, показват от синдиката. Оттам прецизират, че само админите на КНСБ разполагат с данните на подателя. Същевременно приложението дава опция подаваните сигнали да бъдат споделяни и в обществените мрежи, както и да се ползват фотоси. VOX KNSB автоматизирано записва местоположението, откъдето се подава даден сигнал.

Приложението е налично тук за " Андроид " и тук за iOS.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР