Кондиционният треньор на Лудогорец Иван Диас даде интервю за “Мундо

...
Кондиционният треньор на Лудогорец Иван Диас даде интервю за “Мундо
Коментари Харесай

Мнението на специалиста: Ако Лудогорец играе в Ла Лига, ще се бори за Лига Европа

Кондиционният треньор на Лудогорец Иван Диас даде изявление за “Мундо Депортиво”, в което приказва за идния мач сред разградчани и Еспаньол в Лига Европа. Специалистът, който е работил с Диего Симеоне в Атлетико Мадрид, изрази мнение, че Еспаньол не би трябвало да бъде подценяван като съперник поради тактиката на старши-треньора Пабло Мачин да сменя функциите на играчите си и поради обстоятелството, че отборът всяка седмица играе мачове на високо равнище в Ла Лига. Диас разяснява още, че в случай че Лудогорец играе в испанското състезание, ще бъде в средата на таблицата.

“Лудогорец е стимулиран за конфликта с Еспаньол. Разказал съм каквото знам за противника и за новия му треньор Мачин. Той обича да сменя функциите на играчите си, по тази причина би трябвало да бъдем деликатни. Не бива да подценяваме противника, тъй като всяка седмица той играе мачове от високо равнище в Ла Лига и това им дава опит, който ние нямаме. "

" Ние пък осем години подред сме първенци и влизаме във всеки дуел в България като любимец. Мисля, че в случай че Лудогорец играе в испанския хайлайф, ще бъде в средата на таблицата и ще се бори за квота за Лига Европа. Считам, че в такава конкуренция отборът ще израсне доста ", съобщи Диас.
 Кондиционният познавач разкри и част от мощните страни на разградчани.

" В груповата фаза на Лига Европа блесна централният ни бранител Рафаел Форстър, който вкара превъзходен гол на Ференцварош от свободен удар. Марселиньо и Вандерсон са играчи, които постоянно могат да трансформират хода на даден мач. В клуба ни се разпореждат доста очаквания и на Недялков. "

" Не бива да се не помни и Козмин Моци, който през 2014 година вкара отбора в групите на Шампионската лига. Тогава бранителят застана на вратата и избави две дузпи на Стяуа, вкара от бялата точка във вратата им – същинска полуда, почитателите го боготворят ", сподели испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР