Кондиционният треньор на Левски Матия Винченци обяви, че все още

...
Кондиционният треньор на Левски Матия Винченци обяви, че все още
Коментари Харесай

Треньор на Левски никога няма да забрави хореографията на феновете срещу ЦСКА-София

Кондиционният треньор на Левски Матия Винченци разгласи, че към момента се сеща за хореографията на сините почитатели против ЦСКА-София. Италианецът даде изявление пред малкия екран на Левски, в което разкри по какъв начин се е озовал на “Герена” и за усещанията му от синия клуб.

“Чувствам се доста добре в Левски. Това е един доста проведен клуб, работят доста експерти. Нормално е в този интервал футболистите да работят. Натоварванията са по-специфични, само че са съществени за работата ни нататък. Не им харесва тази работа, само че вършат всичко с подготвеност. Доволен съм от работата им през тези дни. В България има пауза от 20 дни, в която би трябвало да възстановим силата и по-късно се постанова по-интензивна физическа подготовка, с цел да възстановим параметрите”, сподели Винченци във връзка досегашната подготовка на отбора.

“Работил съм в Италия в професионален футболен клуб, където съм минал през всички равнища - от Серия С до Серия А. Имах опцията да работя с доста треньори. Мисля, че са 15. Това лято получих позвъняване от господин Роси и в този момент сме тук, в Левски, с цел да дадем най-хубавото от себе си.

Знаех, че Левски е огромен клуб. Един от най-важните в България. Чувствах се доста въодушевен да работя в клуб, който има доста огромна история. И, естествено, да работя с Делио Роси - огромен експерт, с доста огромен тактически багаж. Вижда се, че е сериозен човек. Човек, който има вяра в работата си. Не дава обещание, само че демонстрира, че желае да работи и да реализира резултатите, които да зарадват всички.

Това, че съм имал щастието да стигна до Левски, значи, че съм работил. Искам да се усъвършенствам още и се надявам това да стане с Левски. Трябва да кажа, че Левски съумя да усъвършенства доста неща. Има механически средства, които са авангард в тази просвета и работим с тях. Преструктурираме залата за физическа подготовка. Щастливи сме и признателни на клуба, който е благоразположен да усъвършенства работата, която е от моята компетенци”, добави помощникът на Делио Роси, който в умозаключение не скри възхищението си от публиката на отбора.

“Все още в главата ми е прелестната хореография в дербито с ЦСКА-София. Публиката е доста въодушевена. Всяка седмица следва тима. Много ми харесва да чувам по какъв начин публиката пее до последната минута и бих желал да ги виждам от ден на ден и повече”, приключи Винченци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР