Кончата Феръл, позната като Бърта от сериала „Двама мъже и

...
Кончата Феръл, позната като Бърта от сериала „Двама мъже и
Коментари Харесай

Бърта от Двама мъже и половина се бори за живота си след инфаркт - slava.bg

Кончата Феръл, позната като Бърта от сериала „ Двама мъже и половина “, сега води най-важната си борба. Актрисата е получила инфаркт и е с заплаха за живота. Съпругът ѝ – Арни, споделя пред TMZ, че тя е била призната в болница през май поради заболяване, с което се бори още от декември. Звездата е получила зараза, което е наложило и лекарската интервенция.

Екранната Бърта е била призната в Спешното поделение, където няколко дни по-късно е получила инфаркт. Сърцето ѝ е спряло за към 10 минути, само че лекарите са съумели да възстановят активността му. Феръл прекарва цели 4 седмици в отделението, след което я местят в болнично поделение за дълготрайни грижи.

Според брачна половинка ѝ, Кончата е сложена на изкуствено дишане и диализа. В момента положението ѝ е устойчиво, а актрисата е в полусъзнателно положение. Има визия къде се намира и разпознава предмети, само че не може да комуникира по никакъв метод. Арни споделя, че в този момент няма какво повече да се направи, защото казусът е неврологичен.

„ Не можем да ускорим процеса. Можем единствено да се надяваме за най-хубавото “, споделя той пред TMZ.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР