Конър Макгрегър се цели в това да стане най-лошото коп*ле

...
Конър Макгрегър се цели в това да стане най-лошото коп*ле
Коментари Харесай

Конър Макгрегър иска да стане най-лошото коп*ле

Конър Макгрегър се цели в това да стане най-лошото коп*ле в UFC. Голямата звезда на организацията ще се завърне по-късно повече от две седмици, с цел да се бие против Доналд Серони на UFC 246 във Вегас. Ирландецът ще търси първа победа в клетката от над 3 години. Битката сред тях ще бъде в полусредна категория, където Макгрегър има победа и загуба от Нейт Диаз.

" The Notorious " желае да се бие с Хабиб Нурмагомедов, само че в случай че това не се случи, то тогава той ще одобри среща с Хорхе Масвидал. Конър желае да отнеме купата, която Масвидал държи и да потвърди, че в действителност той е най-лошото коп*ле. Ето какво показа Дейна Уайт за бъдещето на Макгрегър:

" Конър Макгрегър има хрумвания и в случай че борбата с Хабиб не се случи, то тогава той обмисля да се бие с Хорхе Масвидал. Мисля, че всички знаят мнението ми за такава среща. Аз мисля, че това не е добра концепция. Тогава Конър ми се ядоса, тъй като споделих това. Аз му споделих, че съм наясно с това, че всеки може да победи всеки, само че за какво му е да го прави? Той просто може да чака борбата с Хабиб. Конър обаче желае тази купа от Масвидал. Вече споделих, че това с този пояс е индивидуален случай и ще забележим какво ще стане. Милиони пъти съм ви казвал, че Конър е войник, който е подготвен да се бие против всеки. Трябва да харесвате този факт, че Конър е подготвен да се бие с всеки. Конър желае да се бие 3 пъти през 2020 година. "

mma.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР