Конър Макгрегър очевидно няма нужда да се бие, за да

...
Конър Макгрегър очевидно няма нужда да се бие, за да
Коментари Харесай

Макгрегър редом с Роналдо, Меси и компания обявени от Форбс за най-ценени спорнисти в социалните медии

Конър Макгрегър явно няма потребност да се бие, с цел да остане любим на публиката в обществените медии.

Докато MMA светът чака някакви вести за неговото завръщане в клетката, ирландецът се радва на своя извънредно сполучлив уиски бизнес. Бившият двоен първенец на UFC няма никаква причина да се потвърждава в Октагона, с изключение на любовта му към спорта. Въпреки всичко, суперзвездата към момента остава скъп от огромна част от последователите на бойните спортове, а и освен.

Вчера списание “Форбс” пусна лист със седемте най-ценени спортисти в обществените медии. Макгрегър беше класиран под номер 5, а към него има единствено футболни величия. Конър е зад звезди като Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Неймар.

Conor McGregor is the only non-soccer player among the top seven of social media's most valuable athletes https://t.co/vNKxYhYS7G pic.twitter.com/2JzdZZyBcd
— Forbes SportsMoney (@ForbesSports) August 6, 2019
Футболът е доста по-разпознаваем спорт в международен мащаб в съпоставяне със Смесените бойни изкуства към този миг. Конър е най-голямата звезда, която притежателите на UFC са виждали в миналото. Въпреки недоволството на почитателите за дългите му интервали на безучастие, ще отнеме единствено едно оповестяване на дата за негов дуел и всички още веднъж ще приказват основно за най-пленяващата фигура в света на ММА.

Що се отнася до отминалите дни на великолепие за Макгрегър, той е без победа в Октагона от ноември 2016 година. Тогава той победи Еди Алварес и завоюва златния пояс в леката категория. Успехът му го трансформира в първия играч, станал първенец по едно и също време на две дивизии на UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР