Конър Макгрегър е убеден, че Хабиб Нурмагомедов се страхува да

...
Конър Макгрегър е убеден, че Хабиб Нурмагомедов се страхува да
Коментари Харесай

Мениджърът на Хабиб: Конър ще загуби от Каубоя

Конър Макгрегър е уверен, че Хабиб Нурмагомедов се опасява да се бие в реванш посред им. Мениджърът на Орела, обаче, споделя, че неговият клиент няма никакво предпочитание да дава такава опция на ирландеца. Хабиб Нурмагомедов победи Конор Макгрегър в основното събитие на UFC 229 през октомври 2018 година и още от идващия ден Макгрегър “натиска” за реванш. Има единствено един проблем: Хабиб не демонстрира интерес и неведнъж е заявявал, че Макгрегър ще би трябвало да си завоюва късмет да се бие за купата както всички останали състезатели. Сега мениджърът на Хабиб описа, че те даже не мислят за Конър и напълно не чакат той да победи даже идващия си конкурент.
View this post on Instagram
Great Jiu jitsu class at @sbgireland with @sbgnerijus and @ionpascu82

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Dec 5, 2019 at 12:44pm PST
„ Слушайте, Дейна е най-големият промоутър в историята. Много почитам индивида “, сподели Абделазиз пред кореспонденти. „ Той би трябвало да накара хората да се интересуват от Конър. Споменавайки името на Хабиб, той прави тъкмо това. Той основава интерес. Може да прави каквото желае. Хабиб има проект, Дейна има проект, от време на време ще съответстват, от време на време не. Бизнесът продължава. Но Конър не е на нашия радар. Доколкото разбирам, той може да загуби от Доналд Серони. Мисля, че е доста евентуално да загуби.

Макгрегър ще се изправи против Доналд Серони в основното събитие на UFC 246 след две седмици, а Абделазиз има вяра, че ирландецът и неговият екип употребяват същите трикове преди този дуел, както преди дуела на Макгрегър с Нурмагомедов, тъй че обществото не би трябвало да се заблуждава елементарно.
View this post on Instagram
Pressure. Posture. Patience #SBGJiuJitsu

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Dec 10, 2019 at 1:51pm PST
„ Слушайте, треньорите му преди нашия дуел споделиха:„ Готов е, ще размаже Хабиб в границите на три рунда, в никакъв случай не е бил в по-добра форма.” Но след загубата говореха друго: Имахме ужасяващ лагер, кракът му беше като балон.” Те са цялостни лъжци!”

Относно формата на Конър преди борбата с “Каубоя”, ето какво разяснява Абделазис: „ Той е извънредно подут. Прилича на някакъв културист. Не мисля, че ще победи.”

В момента вниманието на Хабиб Нурмагомедов е ориентирано към Тони Фъргюсън в дуел, плануван за април в UFC 249. Дейна Уайт се е опитвал неведнъж да вкара в Октагона тези двама бойци, само че постоянно травми или крах в свалянето на килограими са били повода почитателите към момента да не са видяли развръзката в този спор. За да се уверят, че огромен дуел ще се състои даже някой от двамата мъже да се контузи, от UFC имат концепция Конър да бъде “резерва” за възможни неприятни изненади.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР