Кон бе качен на автобус, за да не пречи на

...
Кон бе качен на автобус, за да не пречи на
Коментари Харесай

Качиха кон в автобус, за да не пречи на движението

Кон бе качен на рейс, с цел да не пречи на натовареното придвижване по път А48 в Кардиф, заяви Българска телеграфна агенция. Животното се разхождало единствено по пътя в четвъртък вечер и принуждавало водачите на коли да отбиват и стопират.

Харли Стивънс подала сигнал в полицията за случката. Тя показа, че пътувала с другар с колата си към дома с. когато забелязали коня на пътя в много натоварения трафик. Жената и още слезли от колите и съумели да успокоят животното.

Кон падна в шахта, пожарникари го извадиха

На мястото пристигнала и полиция. Оказало се, че няма опция там да пристигна специфичен камион, който да го прибере. Тогава водачът на рейс от градския превоз на Кардиф предложил то да се качи в транспортното средство. Конят бил откаран на паркинг на намищата се наоколо до мястото болница и почнало търсене на стопанина му. Полицията в Южен Уелс разгласява фотография на коня в рейса в Twitter.

Inc 900

A loose horse on the 'mane' A48 Eastern Ave decided it wanted to 'stirrup' a little trouble but in doing so it risked falling 'foal' of the law.

It then decided to alight an @Cardiffbus
which was on it's way to the Heath Hostable!

Road now re open.#team1east pic.twitter.com/z7YyMWO1x3
— South Wales Police Roads Policing Unit (@SWP_Roads) January 16, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР