Комуникацията с бележки тече с пълна сила между водачите в

...
Комуникацията с бележки тече с пълна сила между водачите в
Коментари Харесай

Шофьор откри сладка бележка за потрошената си кола ВИДЕО+СНИМКИ

Комуникацията с бележки тече с цялостна мощ сред водачите в страната.

Дали ще се обяснява спор за паркомясто, ще се уреждат вреди след конфликт, или ще се изкаже благосклонност - на помощ идват листчетата хартия, носещи несъмнено обръщение.

Понякога обаче въпросните бележки напълно не са приятни. Подобна е и идната обстановка, която се популяризира в обществените мрежи. Мъж споделя видео от момента, в който открива записка на предното стъкло на автомобила си.

На листчето четем: " Много се оправдавам: ударих Ви леко колата. Оставям Ви нещо да се почерпите! ". До посланието се мъдри и шоколадово барче, което надали е стоплило сърцето на пострадалия лидер. Секунди откакто демонстрира бележката, мъжът разкрива и положението на автомобила. Цялата предна част на лъскавото возило е потрошена, а предният похлупак е мощно огънат.

Кадрите добиват голяма известност в ТикТок, само че все още не е известно къде е станал случая. Не липсват жители, които не желаят да повярвят, че лидерът, причинил  произшествието,  е толкоз безконтролен и се е опитал да се измъкне със сладкиш.

Като подозират, че клипчето е основано с шеговита цел. Други считат, че сходна преживелица допустима, а в своя поддръжка напомнят множеството катастрофи, при които лидер пробва да избягат, макар нанесените съществени провали.

Щетите по возилото от видеото евентуално са за хиляди, а все още няма информация дали виновният лидер е открит.

Очаквайте детайлности!

 

 









Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР