Комуникацията по електронната поща добива все по-висока популярност през годините.

...
Комуникацията по електронната поща добива все по-висока популярност през годините.
Коментари Харесай

Как да изпратя документ по имейл

Комуникацията по електронната поща добива все по-висока известност през годините. Тя е изключително наложителна за бизнес средата, където всяко публично съобщение, контракт или договаряне на среща, се комуникира през имейл пощата.

Електронната поща допуска редица преимущества, като някои от тях са опцията за асинхронна връзка, деловодния звук на известията и опцията за дълготрайно предпазване на разговора. Затова е от извънредно значение всеки човек в професионалната сфера да има базови знания за устройството и функционалностите на електронната поща.

Независимо от типа на бизнеса, то всеки субект може да се сблъска с нуждата от връзка през имейл.

Изпращането на документи през електронната поща е едно от най-често прилаганите дейности. То е извънредно належащо в бизнес средата, защото имейлът е най-използваното средство за изпращане на документи.

Как да изпратите документ по електронната поща

Първата стъпка е да натиснете бутона Напиши (abv) или бутона Композирай (gmail), като с него се започва въвеждането на ново известие.

Ако употребявате поща ABV, то с цел да приложите в известието файл под формата на документ, е належащо да натиснете бутона Прикачи, който се разполага горе вдясно на бутона Изпрати. След като го натиснете, автоматизирано се зарежда прозорец с досиетата на вашия компютър, посредством което можете да намерите стремежи файл и да го прикачите. Накрая натискате Изпрати и го изпращате.

Ако употребявате поща Gmail, то ще ви излезе прозорец за написването на известие и най-долу на бялото поле има лента с разнообразни означения. Първо е бутонът за изпращане, второто е бутон за форматиране и третият бутон е за прикачване на файлове. Натискате него и ви се отваря прозорец с досиетата на вашия компютър. Избирате файла, прикачвате го и го изпращате до получателя.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР