Комуникацията между ръководството на Кливланд и звездата на отбора ЛеБрон

...
Комуникацията между ръководството на Кливланд и звездата на отбора ЛеБрон
Коментари Харесай

Добър диалог между ЛеБрон и Кливланд

Комуникацията сред управлението на Кливланд и звездата на тима ЛеБрон Джеймс е на положително равнище. Това съобщи генералният управител на клуба Коби Алтман, който обаче не хвърли повече светлина върху връзките сред двете страни и изтичащия контракт на крилото. В него попада уговорка за удължаването му, само че всеобщите упования са, че той ще се откаже от нея и ще тества пазара като свободен сътрудник.

ЛеБрон би трябвало да уведоми управлението какво е решил да прави с клаузата най-късно до 29 юни, а Алтман остава оптимист макар неспирните клюки по отношение на бъдещето на Джеймс.

“Продължаваме да водим добър разговор. ЛеБрон има всяко право да се отнася към договарянията по този метод, по който желае. Вече сме работили дружно, тъй че няма нищо изненадващо все още. Уважаваме желанията и нужните за него пространство и успокоение по време на този процес”, разкри Алтман.

Джеймс към този момент един път е напускал Кливланд - когато отиде в Маями през 2010 година, а четири лета по-късно още веднъж се върна в родния си щат Охайо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР