Комуникацията е изключително важна в изграждането на добри отношения между

...
Комуникацията е изключително важна в изграждането на добри отношения между
Коментари Харесай

Най-добрият начин да завържете разговор според зодията си

Комуникацията е извънредно значима в построяването на положителни връзки сред хората. Ако не умеете да говорите с този, който е против вас, не може да се надявате, че ще имате какъвто и да било триумф с него, без значение дали приказваме за другарство в персонален или професионален проект.

Най-трудната стъпка е да започнете един диалог. Някои хора са положителни в това и думите идват сами, до момента в който други са по-стеснителни и се тормозят, че ще се изложат, в случай че създадат първата крачка. Тази убеденост значително се дължи и на тяхната зодия. Ето какъв е най-хубавият метод за начало на един диалог съгласно това какъв зодиакален знак сте:

Овен. Изразът „ Аз съм “ е главно мантра за този огнен знак. Използването му може да подсети на Овните какъв брой мощни са те, тъй че най-хубавият метод за тях да стартират диалог е с нещо толкоз просто, като това да се показват, да кажат от къде са и какво обичат да вършат. Това е превъзходен метод да ангажирате другия човек, тъй като ще го насърчи да се показа също и ще докара до последващи дейности.

Телец. Управляван от Венера, Телецът е доста сетивен знак. Тези хора обичат храната, модата и всички неща в живота, които им доставят наслаждение, а всичко това е страховит мотив за начало на диалог за тази зодия. Задаването на въпроси за обичания ресторант или филмите, които са гледали неотдавна, е превъзходен метод за начало. Разговорът за растения също е друга добра опция.

Близнаци. Поради вроденото си любознание, духовитост и словоохотливост, Близнаците нормално нямат проблеми да приказват с нови хора. Ако обаче се мъчите да измислите тематики, можете да задавате въпроси за това, което другият човек чете или гледа. Или кажете забавен факт, с цел да заинтригувате събеседника си. Но като се има поради, че тези хора се движат доста бързо и обичат да бъдат подтиквани с мозъците си, те могат да изгубят интерес доста бързо. Тогава евентуално ще бъде по-лесно, в случай че започнете диалога с нещо, от което сте изключително заинтригувани.

Рак. Тези хора обичат да приказват за усеща, фантазии и взаимоотношения. По отношение на начинаещите диалози, може да бъде добре да обсъдите нов план, върху който другият работи, или да го попитате за това по какъв начин е минал денят му. Ракът също има мощна вътрешен глас, която дава положително чувство за това по какъв начин се усещат хората, преди даже да се доближите до тях, което значи, че можете да задавате въпроси за положението на един човек въз основа на това, което наблюдавате. Ако събеседникът ви наподобява в действителност благополучен, можете да попитате какво го кара да се усмихва толкоз необятно.

Лъв. Този огнен знак е палав, изобретателен и щастлив. Те имат самочувствие на водачи и могат да проявят смелостта в срамежливите персони. Лъвовете могат да стартират диалози, като опишат занимателна история, която ги осмива. Те са отлични разказвачи, а също така персоналният образец им разрешава да се повдигнат в очите на близките и в това време да бъдат  уязвими, което евентуално кара другите да почувстват, че могат да създадат същото.

Дева. Подобно на Близнаци, Девата се ръководи от Меркурий, планетата на връзката, което също прави този знак отличен събеседник. Но за разлика от Близнаците, Девата е земен знак, което значи, че може да й отнеме повече време, с цел да стартира диалог с някой нов човек, тъй като първо желае да следи и да научи повече за него. Тези хора също са родени с естествената дарба да вземат решение проблеми, тъй че могат да стартират диалог, като попитат дали някой се е справил с някаква съответна компликация, тъй като това им разрешава да предложат своите умения. Девата може да бъде мощно сериозна към другите, само че за нея е значимо да съобщи по какъв начин се усеща. Тя обича перфекционизма и в случай че си премълчи, това би означавало да е лицемерна.

Везни. Интелектуалният знак Везни, ръководен от Венера, има умеенето да бъде страховит събеседник. Везните постоянно се интересуват от други хора, което е потребно за поддържане на диалозите. Тъй като те ръководят седмия дом на взаимоотношенията, те могат да питат останалите за техните другари, сътрудници, родители или сантиментални сътрудници, в случай че търсят начало на диалог въз основа на своя зодиакален знак. Като се има поради склонността на Везните да играят юрист на дявола и да обмислят всички страни на даден проблем, е хубаво да не вземат участие в никакви диалози, които изискват заемане на позиция. Вместо това приемете себе си като модератор. В противоположен случай диалогът може и да не потръгне добре.

 

Скорпион. Скорпионът ръководи тематики като еротика, гибел и пари, само че вместо да заложи на тях, е по-добре той да се концентрира върху системи като капитализъм, патриархат или динамичност на властта. Скорпионът нормално желае да построи доверие рано и той ще направи това, като зададе някои по-дълбоки въпроси и изследва нечие минало или логика на психиката. Въпреки че Скорпионите са добре готови да се оправят с интензивни страсти, това не е безусловно правилно за всички, тъй че се пробвайте да поддържате нещата свежи.

 

Стрелец. Това е философът на зодиака. Той обича да пътува по света, с цел да придобие доста мъдрост посредством нови прекарвания. По отношение на започването на даден диалог Стрелците може да обмислят да споделят свои мемоари от пътешестване или уроци, които са научили. Стрелецът също обича да слуша за пътуванията и растежа на другите, тъй че можете да попитате  хората против вас какви места са посещавали, къде биха желали да отидат по-късно и да опишат нещо за себе си, върху което са работили, с цел да го подобрят. Освен това диалозите за философията или смисъла на живота се харесват на Стрелец.

 

Козирог. За амбициозните и целенасочени Козирози диалозите би трябвало да имат цел, а не просто да съставляват празни приказки. Вие сте удобен човек, който нормално има цел или фокус. Говорете за работа, домашни планове или способи, по които можете да споделяте хрумвания и запаси. Поради вашата инициативна природа, някои положителни въпроси, които да зададете, включват „ Къде се виждате след пет години? “ и „ Какви са вашите дълготрайни цели? “.

 

Водолей. За тези хора достоверността е от първостепенно значение. Водолеите могат да бъдат наричани непокорни, прогресивни и неповторими. За да стартират диалог, като в същото време останат правилни на своя дух, те би трябвало да обмислят да приказват за хрумвания, насочени към обществената правдивост или фокусирани върху общността и креативния развой. Така хем ще намерят тематика с близките, хем няма да се отклоняват от личните си ползи.

 

Риби. Те са най-духовният знак в зодиака и канализират този нравствен канал в изкуство, музика или придвижване. Ето за какво Рибите могат да стартират диалог за фантазии, музика или танци. Тези хора също обичат да приказват за усеща, житейски опит и взаимоотношения. Те не се интересуват от материалните неща, а в действителност желаят да знаят какво се случва в сърцата на другите.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР