Комуникация в социалната мрежа Инстаграм се оказа опасна за 13-

...
Комуникация в социалната мрежа Инстаграм се оказа опасна за 13-
Коментари Харесай

Внимание, родители! Ето как 13-годишното момче падна в мрежата на педофила от Благоевград

Комуникация в обществената мрежа " Инстаграм " се оказа рискова за 13- годишно момче от Благоевград, което бе подложено на унизителни гаври от страна на педофил. В мрежата педофилът се представял за момиче на неговата възраст, което сякаш се влюбило в него и поискало среща. Поканило момчето на посетители на 23 юни към 19 часа, където последвали гнусни блудствени дейности, за които Struma. com заяви нощес, след ареста на педофила.

Припомняме, че родителите на 13 годишното дете подадоха тъжба в полицията три дни след случая, за който научили едвам през вчерашния ден, откакто дребното момче им разказало за случилото се. Според описа му, той отишъл на посетители на " момичето ", с което се срещнал в мрежата, само че вместо това бил посрещнат от мъж, които го поканил вътре, с цел да я изчака.

Перверзникът почнал да блъска детето, свалил тениската му и го блъснал със мощ на земята, след което направил гнусни блудствени дейности. Заплашил момчето, че в случай че си отвори устата, ще последва нещо доста ужасно за него и околните му. Три дни малолетният мълчал и страдал, до момента в който не се решил да показа на родителите си. Посочил къщата и адреса, както и лицето, подмамило го в дома си.

В късния следобяд през вчерашния ден педофилът Георги Н. беше задържан и е направил цялостни признания по случая, разбра Struma. com.
Случаят е блестящо доказателство за това какъв брой рискове дебнат в обществените мрежи, зад подправени профили се крият нарушители, които заплашват здравето и живота на децата ни, по тази причина родители бъдете деликатни, говорете с децата си за рисковете от връзките във фейсбук или инстраграм.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР