Комуникационният експерт Любомир Аламанов с Фейсбук позиция за тези, които

...
Комуникационният експерт Любомир Аламанов с Фейсбук позиция за тези, които
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Не е трудно за разбиране, нали?

Комуникационният специалист Любомир Аламанов с Facebook позиция за тези, които към този момент нямат място в живота ни. 

Опитваш се да се отървеш от гаджето си. Да, в миналото сте имали прекрасен живот. На свалката всичко е изглеждало розово. Бил е готин, обещавал е всичко. И си склонила. Може пък този път да се получи. Но след това осъзнаваш, че доста те лъже. Непрекъснато те лъже. И не искаш повече. Нямаш концепция какво гадже ще си търсиш по-късно, нямаш концепция дали искаш друго гадже, нямаш концепция рус или чернокос, висок или невисок, не знаеш. Не те интересува. Само знаеш, че искаш този да се махне.

Да, спали сте дружно. Но повече не искаш.
Да, виждали са ви дружно. Но повече не искаш.
Да, ходили сте по публични събития като двойка. Но повече не искаш.
Неприятна ти мисълта дори за още един ден с него.
Искаш просто да се махне.

Навремето си го поканила в къщи, живеете дружно, добре ви е било до едно време. Но по-късно откриваш, че те лъже. И искаш да се махне.

Обясняваш му, гониш го, а той ти вика хайде да се женим, предбрачен контракт да пишем. Ще свикаме събиране на двете семейства, ще се прегърнем, ще обсъдим и ще оправим нещата. А на теб ти идва да крещиш, тъй като те лъже. И искаш да се махне.

Викаш му, че към този момент не искаш да вършиме секс, да се целувате, дори да се докосвате. А той ти разправя, че нямало проблеми, така и така ти изневерява с най-хубавата ти другарка. А и с братовчедка ти. И с комшийката от долния етаж. Та таман ще си почине малко и ще е по-щастлив с теб. А ти искаш да си разбиеш главата в стената, тъй като те лъже. И не искаш повече да го търпиш. И искаш да се махне. Веднага да се махне...

Той не желае. Вкопчил се е в теб, но крепко се е вкопчил. Знае, че е финален сезон. Последно разпределяне. И след това отива на бунището на публичната еволюция. Затова се прави, че не схваща. Само и единствено да стои още с теб. А ти искаш да се махне.

Активизирал е всичките ви общи другари, родственици, далечни познати, който се сетиш. И те се пробват да ти приказват какъв брой е добър, благ, грижи се за теб, дори път ти прави. Като влизате в къщи, де, да не помислите друго. Ама пари имал, готвел ти, изхвърлял боклука, дори прахосмукачка пускал... Е, преди нали секс сте правили, кво се правиш са, що се дърпаш... Така ти говорят…

Но ти знаеш, че те лъже и ти повече не искаш. Не искаш, бе. Това е. Искаш да се махне и толкоз.

Не е мъчно за схващане, нали? Искаш да се махне. Край!

И да, всичко това важи и за персоналния живот.

Хубав ден! :)

#нитоденбезразказче
#нитоденбезпоука
#нитоденбезнатиск

Автор: Любомир Аламанов

 
Емил Джасим: Време е да изгоним мутрата от нашия вход!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР