Комуникационните канали на ГЕРБ в социалната мрежа са станали обект

...
Комуникационните канали на ГЕРБ в социалната мрежа са станали обект
Коментари Харесай

ГЕРБ: Кибератаки, свързани с руска мрежа, удариха наши публикации за енергийните далавери на ПП

Комуникационните канали на ГЕРБ в обществената мрежа са станали обект на хакерска офанзива предходната вечер, заяви БГНЕС.

В рамките на няколко часа под изявления, свързани с тематиката за газа и „ Газпром “, са коментирали хиляди консуматори, чийто профили са били очевидно подправени, разяснява на изключителна конференция Георг Георгиев от ГЕРБ. Коментарите са били еднотипни, с идентични правописни неточности, а профилите им са заимствани от съветската обществена мрежа „ ВКонтакте “.

Обект на офанзиви са станали  три изявления, които разкриват енергийните далавери на някогашните ръководещи от „ Продължаваме промяната “.

Една от офанзивите е обвързвана с разпространяването на подправена вест, че Бойко Борисов е декларирал, че „ Газпром “ би трябвало да се върне в България през 2023 година, което не дава отговор на истината.

Лидерът на ГЕРБ напомни точните думите си, които са били изопачени: „ Заявих 100% диверсификация от „ Газпром “ и никакъв дълготраен контракт. И да заявят, че съм споделил да продължи контракта с „ Газпром “ е безспорна неистина. Позволих си да кажа на служебното държавно управление да внимава в договарянията, с цел да не ни осъдят и да не платим два пъти количествата газ. Дадох съвет като български жител. “

„ От Facebook направиха инспекция, видяха, че сме споделили истината и ни отпушиха профилите. Тази гневна офанзива пристигна, тъй като през вчерашния ден заявих, че ще потвърдим с числа, че сме станали доста по-зависими от Русия. “ – разясни Борисов.

На конференцията той цитира цифри, съгласно които при ръководството на Политическа партия зависимостта от стокообмена с Русия е повишена три пъти.  

" Искаме да подпишем подписката за диверсификацията от Русия, само че те я скриха ", добави водачът на ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР