Комуникационната кампания за еврото ще започне през септември - октомври.

...
Комуникационната кампания за еврото ще започне през септември - октомври.
Коментари Харесай

Денков: Комуникационната кампания за еврото ще започне през септември - октомври

Комуникационната акция за еврото ще стартира през септември - октомври. Това съобщи премиерът Николай Денков, който през днешния ден в дава отговор на въпроси на жители и медии по време онлайн лъчение на формалната страница на Министерския съвет във Facebook.

" Преминаването от лев в евро ще спести много средства и на бизнеса, и на хората, на които им се постанова да употребяват еврото. Трябва да внимаваме за инфлацията, би трябвало информационна акция, цените би трябвало да бъдат показани шест месеца по-рано и в евро, и в лв. ", изясни Денков.

За приемането на България в Шенген и несъгласието от страна на Австрия и Нидерландия, Денков уточни, че казусът в Австрия е огромният брой мигранти. " 108 000 души са се записали, търсейки статут за бежанци в Австрия, и това за тях е огромен проблем. Една част от тях са от България, изясни министър председателят. Усилията са ориентирани към понижаване на мигрантите, които навлизат на наша територия, хващането им у нас, работа с европейските структури. Един от новите акценти са опитите да бъдат блокирани уредниците. В Нидерландия казусът е повече върху правосъдната система, проблемите в нея, битката с корупцията ", уточни Денков и добави, че законите, признати от Народното събрание, са старания в тази посока. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР