Комуникационната група Интерпартнерс спечели обявеният от ЛУКОЙЛ-България“ конкурс за нов

...
Комуникационната група Интерпартнерс спечели обявеният от ЛУКОЙЛ-България“ конкурс за нов
Коментари Харесай

Нова рекламна агенция за ново лице на Лукойл

Комуникационната група " Интерпартнерс " завоюва оповестеният от „ ЛУКОЙЛ-България “ конкурс за нов рекламен и информационен сътрудник. В състезанието са взели участие близо двайсет от водещите информационни организации на пазара.

" Интерпартнерс " ще дава отговор за цялостното рекламно обслужване на клиента, който възнамерява рационализация на своето „ лице ” и бизнес модел.

„ Като водач на пазара на горива у нас „ ЛУКОЙЛ “ следва своята задача да бъде не просто водач, а новаторски водач. Тази роля става изключително значима през днешния ден, във време на промяна в пазарното държание и връзката на всеки бизнес “, посочи Боряна Великова, маркетинг управител в „ ЛУКОЙЛ-България “. „ В качеството си на една от първите вериги бензиностанции от съвременен вид стартираме промяна на своя бизнес модел, на общуването с потребителите и тяхното прекарване в нашите обекти. Затова избрахме нов сътрудник, с който изобретателно да създадем новото ни лице притежание на клиентите и обществото “, добави тя.

Първите акции на „ ЛУКОЙЛ “ стартират още през юни с показване на актуализирани обекти с осъвременен интериор и жанр на обслужване, нова гурме идея за топлите витрини и за първи път в този вид обекти – сервиране на органик кафе.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР