Компютри, телефони, устройства за дома и лична грижа, дронове и

...
Компютри, телефони, устройства за дома и лична грижа, дронове и
Коментари Харесай

Black Friday в GeekBuying – изобилие от изгодни предложения

Компютри, телефони, устройства за дома и персонална грижа, дронове и играчки - голямо многообразие от артикули се оферират с отстъпки за Черния петък

Black Friday акцията на GeekBuying протича под мотото: “Най-добри предложения на най-хубави цени”

Голямото извършване на покупки в края на ноември всяка година, известно по света като Black Friday (Черен петък ), към този момент стартира. Купувачите, които търсят най-изгодните предложения за мечтани артикули, имат необхватен избор от оферти от местни и световни онлайн магазини, като предстоящият пик на търговията е в околните няколко дни.

Под мотото „ Най-добри предложения на най-хубави цени ” протича Black Friday акцията в GeekBuying от 21 ноември до 1 декември. Глобалният онлайн магазин е подготвил атрактивни предложения за голямо многообразие от артикули в областта на потребителската електроника.

Отстъпките в дните на Черния петък варират, според от цената на поръчките, и са годни при въвеждане на ваучър за отстъпка и за стеснен брой артикули:

В акцията са обособени няколко категории артикули, включително телефони, преносими компютри и компютри, интелигентен дом и персонална грижа, потребителска електроника, дронове и играчки. Ето няколко от най-атрактивните оферти в границите на акцията:

Лаптопът Magic-Ben MAG1 е основан с концепцията за подвижност и функционалност

Magic-Ben MAG1 е джобен преносим компютър с поддръжка на 4G LTE, 8,9-инчов IPS екран 2560×1600 пиксела, процесор Intel Core m3-8100y, 16GB оперативна памет, 512GB SSD диск, фино и леко железно тяло, клавиатура с подсветка, скенер за пръстов отпечатък и операционна система Window 10. Лаптопът се предлага за $839,99 с ваучър за отстъпка MagicBen4GH .

FIIDO D2 е сгъваем електрически велосипед с три режима за каране, мотор 250W, 16-инчови гуми, оптималната скорост 25 км/ч и литиево-йонна батерия 7,8 Ah за пробег от 20-35 км. Велосипедът коства $454,99 с ваучър за отстъпка GKB250S .

Вакуумната прахосмукачка Xiaomi VIOMI V2 Pro почиства интелигентно дома

Xiaomi VIOMI V2 Pro е роботизирана вакуумна прахосмукачка с всмукателна мощ 2100Pa, LDS лазерна навигация и интелигентно ръководство. Този интелигентен апарат за разчистване коства $409,99 с ваучър за отстъпка GKB19BF20 .

JIMMY F6 е преносим сешоар в червен цвят, с мощ 1800W, технологии за понижаване на шума, попиване на влагата от въздуха и инжектиране на богати на влага йони в косата. Устройството се предлага за $140,47 с ваучър за отстъпка GKB19BF20 .

Xiaomi JIMMY JV53 е комфортна, безжична вакуумна прахосмукачка с безчетков мотор 100 000 rpm и мощ 425W. Глобалната версия на модела в сив цвят е налична за поръчки на цена от $159,99 с ваучър за отстъпка GKB19BF20 .

Смарт часовникът AMAZFIT GTS има 12 спортни режима

AMAZFIT GTS е състезателен смарт часовник с 1,65-инчов Retina екран, железно тяло и водоустойчив по стандарта 5ATM (издържа на 50 метра под вода), GPS и Glonass навигация и 12 авансово дефинирани спортни режима. Моделът се предлага за $127,99 с ваучър за отстъпка 41FF6NAJ .

Huami AMAZFIT GTR е смарт часовник от същия бранд, с 1,39-инчов Retina екран, водоустойчивост по 5ATM, GPS и Glonass навигация, алуминиево тяло, 12 спортни режима и автоматизирано следене на сърдечния темп. Цената е $127,99 с ваучър за отстъпка GKB19BF15 .

Xiaomi Air 2 са елегантни безжични слушалки, съвместими с Bluetooth 5.0, поддържащи стерео тон, с технология за понижаване на шума и TWS за потребление както самостоятелно, по този начин и по двойки. Слушалките костват $59,99 с ваучър за отстъпка GKB19BF15 .

Безжичните слушалки Tronsmart Spunky Beat могат да се употребяват и от двама

Tronsmart Spunky Beat са също безжични слушалки с чип Bluetooth 5.0 и технология TWS, които обезпечават до 24 часа възпроизвеждане с едно зареждане на батерията, а също така са съвместими с гласови асистенти като Siri и Гугъл Assistant. Цената им е $26,99 с ваучър за отстъпка GKB19BF03 .

KUGOO S1 е известният сгъваем електрически скутер, с мощен мотор 350W, LCD екран за значимата информация, три режима на каране и оптималната скорост 30 км/ч. Това съвременно транспортно средство се предлага на цена от $255,99 с ваучър за отстъпка GKB214S .
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР