Компютри Lenovo са част от предложенията в портала за реновирана

...
Компютри Lenovo са част от предложенията в портала за реновирана
Коментари Харесай

eBay отвори портал за реновирана техника


Компютри Lenovo са част от предложенията в портала за реновирана техника на eBay
(снимка: eBay)

eBay уголемява бизнеса си с нов раздел за използвана техника. В портала „ Certified Refurbished ” ще се продават реновирани артикули от марки като Lenovo, Microsoft и Makita.

Идеята е клиентите да могат да си купят артикули втора употреба със обилни отстъпки по отношение на новите, само че въпреки всичко да получат две години гаранция, опция за връщане на парите и 30-дневно „ безпроблемно ” връщане, дружно с нови аксесоари, управления и пакетиране от производителя.

включва пет предпочитани категории: преносими компютри, портативно аудио, електрически принадлежности, дребни кухненски уреди и прахосмукачки. Порталът предлага няколко извънредни марки, в това число De’Longhi, Dirt Devil, Hoover, Makita и Philips, както и артикули от Dell, Acer, Bissel, Black & Decker, Cuisinart, KitchenAid, Lenovo, Microsoft, Miele и Sennheiser.
още по тематиката
Производителите би трябвало да оферират продукти в „ девствено положение, сходно на ново, което е професионално инспектирано, почистено и ремонтирано от производителя или от утвърден от производителя снабдител ”, съгласно изискванията на eBay. Също по този начин устройствата би трябвало да са в нова опаковка с истински или нови аксесоари.

Като образец за икономисване уеб сайтът предлага най-добре оборудваната Dell XPS 15 9500 от 2020 година за $1950, или с $650 по-малко от настоящата цена на производителя. Роботизираната вакуумна прахосмукачка Powerbot R7040 на Samsung коства $199, вместо $399, а в случай че търсите бормашина, употребяваният 20V смесен комплект принадлежности на Dewalt коства $235 $, до момента в който новата версия се предлага в Amazon за $399.

eBay Certified Refurbished няма толкоз категории или марки, колкото Amazon Warehouse или Amazon Renewed, само че наподобява предлага безвъзмездна доставка на множеството продукти, дружно с гаранцията и други преимущества. Порталът към този момент е наличен за консуматори в Съединени американски щати и търговци на дребно в Австралия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР