Компютърен специалист, който се занимава с обработка на видео, настоява,

...
Компютърен специалист, който се занимава с обработка на видео, настоява,
Коментари Харесай

Млад компютърен спец разкри кой е заснел скандалното ВИДЕО от резиденцията на Бойко

Компютърен експерт, който се занимава с обработка на видео, упорства, че е разкрил кой е снимал скандалния клип от резиденцията на Бойко Борисов , изпратен преди няколко дни от неизвестен източник. Кадрите демонстрираха разходка из дома, облеклата и цялостните с 500-еврови банкноти чекмеджета на премиера във вила " Секвоя " в резиденция " Бояна ", в това число в спалнята, от която преди месец бяха публикувани фотоси по какъв начин спи.

Собственикът на уеб страницата Suhindol.info разгласява видео, в което изяснява, че е IT и се занимава с обработка на клипове, написа dir.bg. Тъй като в кадър попадат гримьорна и място с тоалетни такъми, той е решил да ревизира дали в обектива не е попаднало и огледало. Така, съвсем като в престъпен филм, експертът стигнал до значимия детайл, пропуснат несъзнателно или съзнателно при снимането.

" Увеличих звука на 400%. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми замязя на жена. Казах си: " Дали има метод да видя отражение? " Забавих фрагмента до 10% (т.е. доста бавничко) Когато се обръща на излизане от дрешника настрана на огледалото, инцидентно засякох женска фигура (някой читатели споделят, че може и да е видоизменен мъж, само че това оставям на вас да прецените) ", демонстрира експертът.

Силуетът в огледалото фактически прилича жена, облечена в черна рокля. Специалистът пресмята и нейния растеж - сред 165 и 170 сантиметра. От стопкадъра даже се вижда, че тя носи бяла гривна на ръката си и е на токчета. Отворени остават въпросите дали следата е оставена съзнателно, тъй като лицето е замазано.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР