Компютърът във вид на къща с духове е направен за

...
Коментари Харесай

LEGO направи огромен компютър за Хелоуин


Компютърът във тип на къща с духове е изработен за запалянковци геймъри
(снимка: LEGO / Twitter)

К омпанията за играчки LEGO направи необикновен компютър под формата на къща с духове по случай наближаващия келтски празник Хелоуин . Компютърът е съединен от няколко десетки хиляди LEGO блокчета и има много мощен хардуер, в това число графика GeForce RTX 3090.

Огромната конструкция под формата на остаряло имение с доста добре подчертани елементи е съединена от почти 20 000 елементи LEGO. Отваря се и вътре можете да видите доста разнообразни герои като вещици, чудовища, скелети и други зли духове, присъщи на Хелоуин. Освен това вътре има дребен екран, показващ положението на системата, също изработен в жанр LEGO.
още по темата
По отношение на хардуера е известно, че „ злокобният ” компютър стъпва на флагманския процесор от предходната година Intel Core i9-12900KF, допълнен с графична карта GeForce RTX 3090.

Очевидно LEGO е почнала да работи по плана преди много време и по тази причина не е изненадващо, че компютърът не употребява последно потомство процесори. Въпреки това вграденият хардуер, изключително персонализираната система за течно изстудяване, обезпечава доста висока продуктивност за всяка модерна игра.

За страдание или не, LEGO не възнамерява всеобщо произвеждане на такива компютри. Нищо обаче не пречи на запалянковците сами да основат сходна машина. Разбира се, това явно не е лесна задача.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР