Компютърът на Кристиян Бойков вероятно все още не е отключен.

...
Компютърът на Кристиян Бойков вероятно все още не е отключен.
Коментари Харесай

Адвокатът на Кристиян Бойков: Данните от НАП може да са записани на компютъра му след изземването

Компютърът на Кристиян Бойков евентуално към момента не е отключен. От прокуратурата могат да настояват каквото си желаят. Това са волни изказвания. Ако са извлекли някакви данни, това е било нелегално.
 НАПleaks: Търговският шеф във компанията на Кристиян Бойков арестуван с полицейска заповед
Това разяснява в предаването " Здравей, България " на Нова телевизия юристът на арестувания за пробива в Национална агенция за приходите Кристиян Бойков - Георги Стефанов.

" Необходимо е наличие на притежателя на компютъра и юристи. Ако нещо е изтеглено, то е допустимо и да бъде импортирано. Възможно е тези данни да са записани на компютъра, откакто той е бил конфискуван ", посочи адвокат Стефанов.

Той още веднъж повтори тезата на отбраната, че абсурдът с теча на данни идва като удар от конкуренцията по сдружението, в което работи Бойков. „ Нито Кристиян, нито комерсиалното сдружение, нито юристите се занимават с политика. Въпросът е чисто процесуален. Никой няма отношение към стреличките, които си трансферират политиците ”, сподели Стефанов.

Вчера ГДБОП организира акция в компанията, като бе конфискувана техника и бе задържан комерсиалният шеф на TAD Group Георги Янков. Собственикът на компанията е на служебно пътешестване в Канада, не се укрива. " Предполагам ще се върне до края на седмицата. Това е било планувано пътешестване. Човекът си пуска фотоси в обществените мрежи, не се укрива ”, изясни Стефанов във връзка изказванието, че Иван Тодоров е избягал зад граница.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР