Компромисът е потребен и ще бъде направен. Това каза лидерът

...
Компромисът е потребен и ще бъде направен. Това каза лидерът
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ще бъде направен компромис, имахме дълъг разговор с Кирил и Асен

Компромисът е нужен и ще бъде изработен. Това сподели водачът на " ИТН " Слави Трифонов в изявление за БНР в отговор на въпроса дали и какви взаимни отстъпки могат да създадат, с цел да има кабинет.

Трифонов акцентира, че занапред работни групи сред двете партии би трябвало да се схванат какви взаимни отстъпки могат да реализират.

Разговорите ще бъдат пред очите на хората. От тях ще стане ясно. Чувал ли си думата компромис? Виждал ли си брак сред хората, който няма взаимни отстъпки. Хората вършат взаимни отстъпки, с цел да бъдат изпълнявани цели, човек не би трябвало да бъде краен, задачата ни е да има държавно управление и то да се оправи с рецесиите. Компромисът е нужен и ще бъде изработен. Когато си подготвен да направиш компромис в името на една избрана цел, то ще се случи в името й, сподели той.

Имахме среща с Кирил Петков и Асен Василев по тяхна самодейност, имахме дълъг диалог, в който тези неща станаха ясни, отговори той на въпрос по какъв начин се стигна до обявата му, че ще поддържа кабинет с мандат на " Продължаваме промяната ".

На България й е нужно държавно управление, което е в страни и друго от това, което управляваше преди 12 година, безапелационен бе Трифонов.

Те пристигнаха и аз към този момент бях уверен, след изборите се убедих, добави той.

Те споделиха че би трябвало да има експертни групи, да се съберат наши и техни специалисти, и по-късно ще водят диалози с Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Аз се съгласих абсолютно и бях повече от явен, сподели той.

Относно това, че точно " ИТН " извади двойното поданство на Кирил Петков и Асен Василев, Волгин попита по какъв начин ще се водят в този момент диалозите с тях: Не съм споделил безрезервна поддръжка. Казах, че ще създадем всичко допустимо да има държавно управление. Това, което сподели, е по този начин, само че то е в предишното, тъй като в този момент има нови цели и трудности за минаване. Не би трябвало да гледаме в предишното. Човек не би трябвало да бъде краен, нали това е смисълът да си преклонен. Старая се да действам вярно, а не прочувствено.

Зависи от задачите, отвърна Трифонов на въпрос дали ще могат да се договорят и те с Българска социалистическа партия и Демократична България. Той изясни, че по тази причина има специалисти. Нямало да има време да се направи по този начин, както в Германия, само че щели да опитат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР