Компресорната станция Странджа беше модернизирана през миналата година, за да

...
Компресорната станция Странджа беше модернизирана през миналата година, за да
Коментари Харесай

"Булгартрансгаз" ще плати 1.5 млн. лв. за да мери колко газ влиза от Турция

Компресорната станция " Странджа " беше осъвременена през предходната година, с цел да поеме възможните количества по продължението на " Турски поток "

© Надежда Чипева " Булгартрансгаз " е планувал бюджет от 1.5 млн. лева без Данък добавена стойност за абонаментно поддържане на системите за премерване на количеството и качеството на природния газ, който минава през газоизмервателната станция " Странджа ". Става дума за точката, през която постъпва природния газ от Турция - както за вътрешното ползване, по този начин и за бъдещото продължение на " Турски поток ".

От оповестената социална поръчка излиза наяве, че поддръжката ще включва техническа помощ при повреди и премахване на недостатъци без посещаване на място. Предвижда се също и обезпечаването на механически експерти при потребност, доставка на съоръжение, гаранционна поддръжка и други

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Договорът с определения реализатор ще е за период от 24 месеца, като от участниците се изисква да има сходен опит - да са изпълнявали действия с предмет и размер, сходни с тези на поръчката и то в последните три години. От регистъра на Агенцията за публичните поръчки обаче се вижда, че " Булгартрансгаз " до момента не е обявявал търг за абонаментно поддържане на газоизмервателната станция. Иначе предложения ще се събират до 13 април.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР