Композиторът на Зорба Гръкът Микис Теодоракис претърпя операция в Атина

...
Композиторът на Зорба Гръкът Микис Теодоракис претърпя операция в Атина
Коментари Харесай

Оперираха Микис Теодоракис, поставиха му пейсмейкър

Композиторът на " Зорба Гръкът " Микис Теодоракис претърпя интервенция в Атина за слагане на пейсмейкър, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В изказване на болничното заведение се споделя, че 93-годишният Теодоракис е претърпял интервенцията през днешния ден и сега се възвръща в стаята си.

Гръцкият композитор получи интернационално самопризнание и въодушевяваше милиони фенове в родината си с работата си, както и с неподчинението си по време на военната тирания в Гърция (от 1967 до 1974 г.).

Въпреки нежното си здраве през последните години той продължи да се занимава с публични въпроси и през януари на протест в Атина държа тирада, ориентирана против съглашението на Гърция за нормализиране на връзките със прилежаща Северна Македония.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР