Композиторът Мага завлече едни от най-добрите си приятели с пари.

...
Композиторът Мага завлече едни от най-добрите си приятели с пари.
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Мага завлече приятели с хиляди

Композиторът Мага завлече едни от най-хубавите си другари с пари. От тях е вземал суми за над 10 000 лева, довериха те пред Lupa.bg. Затова обмислят да го дадат на съд. „ Твърдеше, че е доста тежко ситуацията му, едвам свързва двата края ”, споделя негова другарка. Тя чака да получи парите си към този момент 11 години, а те са 10 000 $.

 „ Всяка година измисляше причина, с цел да не се издължи. Предлагала съм му да ги върне на разсрочено заплащане, само че той все ми споделяше, че чака огромен хонорар и ще оправи всичко едновременно. Хем взема пари назаем, тъй като е закъсал, хем поддържа висок стандарт на живот. У тях ще видиш доста скъпи виновност, които хората рядко купуват ”, споделя дамата.



Друга негова другарка изясни пред медията ни, че е оборудвал цялото си студио с пари назаем. „ Като виждам въобще не мисли да ги връща. Той се хваща за това, че няма по какъв начин да потвърдя, че съм услужила с пари. Мисли, че няма да го осъдя ”, показа тя.

Колеги на композитора знаят за неговата уязвимост да взема пари без да връща. Именно за това той не може да разчита на тях, когато закъса. Странното е обаче, че се намират хора, които да повярват на приказките му, че е на ръба на оцеляването и му трябват пари.

Дагестанец, роден в Чечня, а учил в Русия - Магомед Геланиевич-Мага е един от най-успешните композитори и аранжори в България. Името Мага не е поради някакви мистични качества, въпреки музиката му да омагьосва.  

Композиторът идва в България през 1990 година Иначе е израсъл в столицата на Чечня – Грозни. Дошъл е у нас поради обич. Срещнали се в Грозни. Тя таман приключила медицина там, а той се прибирал от образованието си в Москва. След известно време тя му предложила да заминат за родния й Благоевград. Мага не се колебал доста. “Но това е такава история, от която единственото и най-важното нещо, което остана, е моят 18-годишен наследник Мартин. Така е било писано - за жалост или за благополучие се разделихме ”, споделя композиторът.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР