Композиторът Боби Павлов създаде напрежение между поп фолк изпълнителките Кали

...
Композиторът Боби Павлов създаде напрежение между поп фолк изпълнителките Кали
Коментари Харесай

Композитор скара Райна и Кали

Композиторът Боби Павлов сътвори напрежение сред поп фолк изпълнителките Кали и Райна, предоставяйки им една и съща музика за части.

Македонското девойче отхвърли да е окрала 6 години по-възрастната си колежка, наблягайки, че нейният план е записан още през 2017 година, само че вижда бял свят едвам в този момент, написа в. "Телеграф ".

Във фолкгилдията плъзнаха клюки, че Кали упреква Райна в неучтивост поради парчето „ Измъкни ме “, което е с музика съвсем като мелодията на „ Среден пръст “ в осъществяване на Кали, дело на композитора Боби Павлов.

„ Едва в този момент разбирам за създалата се обстановка. Реално в случай че музиката на частите е една и съща, виновността не е у нас, а у композитора. Песента „ Измъкни ме “ е записана преди две години. Не е нов план, т.е. върху него не е работено след издаването на другата ария. Преди време имах сходен случай. Бях записала ария, работех върху видеоклипа, моя колежка издаде нещо сходно и аз не осъществих концепцията си “, споделя Райна пред изданието, допълвайки, че не е слушала записа на Кали и по тази причина мъчно може да дефинира приликите в творчеството им.

Двете певици в никакъв случай не са били близки, само че не са имали и никакви несъгласия. Според разпространилата се информация Боби Павлов е предложил музиката на песента първо на Кали. Тя обаче се забавила с потвърждението си и Райна надали не сграбчила главен детайл от парчето под носа й.

„ Отговорността е на композитора, отговор би трябвало да има той или компанията “, приключва певицата от Сандански.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР