Композитор чете по звездите какво ще се случи с най-голямата

...
Композитор чете по звездите какво ще се случи с най-голямата
Коментари Харесай

Композитор прави тайния личен хороскоп на Лили Иванова

Композитор чете по звездите какво ще се случи с най-голямата звезда на родната сцена. Тодор Филков прави тайния персонален хороскоп на Лили Иванова, само че отхвърля твърдо да показа какво му нашепват те за нея.

Тонрежисьорът от БНР е и композитор на едни от най-големите шедьоври измежду песните на Лили, измежду които и „ Невероятно”. И е един от дребното, с които примата продължава да е в прелестни връзки, написа „ Телеграф”. Освен, че е създател на едни от най-разпознаваемите й песни, като „ Искам те”, „ Какво си ти” и „ Последната любов”, Тодор Филков също по този начин работи и като доайен тонрежисьор в БНР. Лили обаче се допитва до него за най-важните стъпки в живота и кариерата си.

И е една от дребното щастливки, които имат привилегията най-малко един път в месеца да получават информация от него какво вещаят небесните тела. Дори доста от колежките му в радиото не могат да се похвалят с сходна чест.

Освен за Лили Иванова, Филков написа емблематични песни за Йорданка Христова—„ Жива вода”, „ Сенки под измислено небе”, а за Васил Найденов—„ Любовта продължава”. За Камелия Тодорова той написа песните „ Ден и нощ”, а за Богдан Томов—„ Фото моля”. Нели Рангелова пък изпява с помощта на него „ Циганско лято”. Писал е също по този начин песни за Татяна Лолова, Панайот Панайотов, Доника Велкова, Ани Върбанова и други.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР