Комплексни са причините за това, което се случва. Лошото е,

...
Комплексни са причините за това, което се случва. Лошото е,
Коментари Харесай

Брутален кошмар връхлетял Нинова, тя през сълзи: Това е сериен филм на ужасите!

Комплексни са аргументите за това, което се случва. Лошото е, че като сериен филм на ужасите. Бисер, Царево, Мизия, Карлово. Ще ме извините, в случай че съм малко повече прочувствена. Преживях наводнението в Мизия. Това съобщи пред bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
„ Бях на Бузлуджа и ми се обадиха, че има заплаха да бъде залят нашият град. Веднага хукнах натам. През огледалото обратно видях три метра вода “, показа тя съвсем със сълзи на очи, очевидно разтърсена от загатна.
„ Твърдя, че нито едно от тези наводнения не само по причина на дъжда. Няма по какъв начин от небето да валят шарани. Така беше в Мизия “, уточни тя.
„ Днес чух една жена да споделя, че по площадите към този момент вали сладководна риба “, сподели тя за бедствието в Царево.
Тя напомни, че като вицепремиер в кабинета „ Петков “ се е занимавала доста с язовирите в България. Те са общо 6844. Стотици са безстопанствени, просто не е могло да се откри кой дава отговор за тях.
Нинова уточни своите оферти в тази тенденция: „ Тази благосъстоятелност да се окрупни. Водите и язовирите да се разгласят за национално благосъстояние, национална сигурност, да се възстановят напоителни системи “.
Освен това тя упорства за надзор на тези процеси, тъй като „ всеобщо се раздават на концесия язовири без никаква грижа “.
Според водача на Българска социалистическа партия, от концесията на язовирите страната единствено губи. Тя описа, че в първите ѝ дни като вицепремиер ѝ били дадени 15 огромни папки за концесии, като разчитали, че тя не е насочена в ситуацията и ще ги подпише. Тя не го направила.
По отношение на законите, които се чака да се одобряват в Народното събрание, Нинова сподели: „ Това, което е рационално, за Шенген, за европейското развиване, за ПВУ, ще го подкрепим. Изразяваме запаси за закона за КОНПИ “.
„ Спорят по какъв начин да си разпределят властта в КОНПИ. На какъв брой части да си я разделят, тъй че кой от сглобката какъв брой да вземе “, добави тя.
„ Не можем да допуснем промяна на националния празник, както и да ни ръководят хора с двойно поданство, желаеме да ни ръководят българи “, акцентира Нинова.
„ За правосъдна промяна си заслужава да се приказва, само че не такава, каквато направиха до момента “, изясни тя.
„ Пред нас и пред публиката и публицистите договарят за държавно управление, а подмолно в манастир се договорят за разпределени на власт пари и въздействие “, възмути се тя по отношение на разкритията за присъединяване на Алексей Петров в съставянето на кабинета.
„ Докато по този начин седят някъде и се договарят, няма да върви напред страната “, приключи Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР