Комплексни решения за селското стопанство предлага Международната изложба Агра 2019“.

...
Комплексни решения за селското стопанство предлага Международната изложба Агра 2019“.
Коментари Харесай

Хит на Агра 2019: Дрон пръска ниви и градини

Комплексни решения за селското стопанство предлага Международната галерия „ Агра 2019 “. Тази година, която е 28-а в историята на проявата, ще се организира от 20 до 24 февруари в Пловдив. Прави усещане, че фирмите от света на агробизнеса трансформират тренда на предлаганите произведения. Те се концентрират върху мултифункционалната и икономична техника.

Сред хитовите експонати от тази линия е дрон пръскачка, който икономисва разноски на гориво и вода, усилва добивите с по-прецизна обработка и има висока продуктивност, достигаща до 250 декара дневно. С модерната идея за оптималната успеваемост е по-голяма част от техниката за селското стопанство, която ще бъде показана на „ Агра 2019 “.

Основни акценти на изложбата са прецизното земеделие, еко- и нанотехнологиите, земеделските ферми на закрито, ефикасната и икономична техника, биопроизводството. Участниците оферират машини от известни наши и международни марки, материали за земеделието и отглеждането на животни, торове и препарати за растителна отбрана, услуги и програмен продукт. Селскостопанската академия показва обичайни и нови сортове растения и породи животни, технологии и инвентар за тяхното развъждане.

На " Агра 2019 " фермерите ще намерят и съоръжение за преправка на първични материали, в случай че желаят да затворят цикъла на произвеждане и да оферират подготвени артикули. Тази опция им дава разширената софтуерна зона на Международната галерия „ Фудтех “, презентираща нововъведения за хранителната промишленост - машини за обработка на първични материали, за произвеждане на храни, за подбиране, пакетиране и етикетиране.

Агра още веднъж е част от единствения на Балканите конгрес за селско стопанство, вино, храни и съоръжение, проведен от Международен панаир-Пловдив. По същото време ще се организира Международната галерия за лозарство и винарство „ Винария “, „ Фудтех “ и изложбата „ Вкусове от Италия “. Традиционно форумът посреща близо 750 участника от над 30 страни и повече от 40 000 гости от България и Европа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР