Комплексната проверка на Медицинския одит в болницата по хематология търси

...
Комплексната проверка на Медицинския одит в болницата по хематология търси
Коментари Харесай

Има ли хаос в националната болница по хематология

Комплексната инспекция на Медицинския одит в болничното заведение по хематология търси отговорите за гибелта на пет момчета. Проблемната тематика ще бъде показана от Миролюба Бенатова в нейната авторска графа в „ Събуди се “. Има ли вътреболнични инфекции, липса на консумативи и неприятна хигиена, довели до затруднения и гибел на петима млади пациенти единствено за четири месеца. По сигнал на околните на умрелите, здравният ДАНС проверява по какъв начин са били лекувани момчетата след осъществяване на терапия, трансплантация и престой в хематологията. Къде потъват милионите за химиотерапия, по какъв начин се търси реанимация с връзки и може ли систематичната неточност да бъде избегната – тази неделя в „ Събуди се “.

В рубриката „ Говори с Ива “ гостува известният гайдар Петър Янев . Дългогодишният сателит на огромната певица Валя Балканска признава, че с нея в никакъв случай не репетират преди концерт и на сцената непринудено вземат решение коя ария да изпълнят. Като огромен патриот, Петър Янев е уверен, че има завръщане към българските обичаи.

Галя Щърбева е подготвила прочувствена среща в рубриката „ Да хванеш гората “. Село Садина чува за първи път след 20 години сватбения марш. Композицията на Манделсон проехтява в обезлюдения регион на Северна България в чест на белгийци. Кметицата на Садина е щастлива да венчае двойката в локалния музей, а на церемонията е поканено съвсем цялото село. Оказва се, че от ден на ден сънародници на младоженците купуват къщи там и към този момент има образувана белгийска общественост.

В „ Къси разкази “ Мария Йотова ще покаже българската версия на кино лентата „ Хвани ме, в случай че можеш “. Опитна измамница с подправено име и персонална карта оплита в любовните си мрежи мъже, подготвени да й дадат обилни суми пари. Фрапиращ факт е, че измежду тях има даже частен детектив. Три от жертвите приказват пред камерата на NOVA за влюбването, другите версии на една и съща машинация и опитът им да провеждат лично следствие.

За нереалния език на музиката и едно другарство сред китарата и хармониката ще стане дума в неделя. Антонио СерАно и Антонио Санчес посетиха страната ни, с цел да отдадат респект на виртуаозния Пако де Лусия и да потвърдят, че фламенкото, джаза и българския фолклор могат да вървят ръка за ръка. Мартина Ганчева се срещна с двамата реализатори.-->

Мариян Станков-Мон Дьо ще приказва за любовта, войната и футбола. Негов събеседник този уикенд е Ваня Джаферович , който ще изненада феновете с едно ненадейно самопризнание.

Краси Боев ще ни заведе в Малък градски спектакъл на подготовка на постановката „ Поп-фолк летописи: Бели птици и патрони “ – една скандално откровена театрална версия на прехода у нас.

Гледайте “Събуди се “ в събота и неделя с водещ Мира Иванова от 8:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР