Комплексът Сан Стефано Плаза Стартира отдаването под наем и на

...
Комплексът Сан Стефано Плаза Стартира отдаването под наем и на
Коментари Харесай

Започна отдаването под наем и на лукс жилища в Сан Стефано Плаза


Комплексът " Сан Стефано Плаза "

Стартира отдаването чартърен и на 31 първокласни и дизайнерски обзаведени жилища в столичния мултифункционален комплекс " Сан Стефано Плаза ", ситуиран в идеалния център на София, против постройката на Българска национална телевизия.

Апартаментите ще се оферират на имотния наемен пазар от " Клийвс " (Cleves), вложител с портфейл от над 100 лични жилището в 6 здания на територията на София, които ръководи и отдава за жилищни потребности. Клиенти на компанията са мултинационални компании и посолства, на които предлага както краткосрочно настаняване, по този начин и дълготрайни наеми.

Тези жилища от висок клас са разположени с обособен вход в жилищната част от комплекса, който разполага с над 110 жилището, търговски център, първокласни офиси и опдземен паркинг.

Компанията, която ще ги отдава чартърен, бе определена през март от " Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт " с посредничеството на " Колиърс " да осъществя интериорния дизайн, мениджмънта и последващото търсене на наематели.

Комплексът, намиращ се до Орлов мост, Софийския университет и Докторската градина, бе въведен в употреба през 2016 година Негов архитект е Архитектурно сдружение " Сан Стефано ", построен е от " Геострой " АД, е образец за качествено и енергийно дейно строителство, съчетаващо модерния дизайн с отчасти възобновената историческа градска среда и хармонията на природата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР