Комплексът получи максимална оценка от всички участници Албена е оценена

...
Комплексът получи максимална оценка от всички участници Албена е оценена
Коментари Харесай

Албена с отлична атестация от Германия - шампион в Европейския турнир по футбол на УЕФА за девойки

Комплексът получи оптималната оценка от всички участници Албена е оценена чудесно като футболна дестинация от Германия - европейският първенец по футбол за девойки на УЕФА, който се организира през май във ваканционното населено място.

След провеждането на всеки УЕФА шампионат участниците в него правят оценка предоставените им условия по няколко критерия: настаняване, храна, подготвителна база, превоз, качество на терените, здравната помощ и съпътстващите шампионата мероприятия.

Според Джесика Бер - представител на Немската футболна асоциация изискванията за настаняване, които Албена е предоставила - 5-звездния комфорт на "Фламинго Гранд Хотел и СПА " са отлични - огромни стаи, съществуване на медицински кабинет и стаи за срещи за всеки тим, опция всички тимове да се настанят в един хотел и да се усещат "у дома си " в него; другарски настроени и услужливи служители; вслушване в рекомендациите за приготвянето на храната, според хранителния режим на играчите.

Оценката на немския тим за подготвителните терени е позитивна - играчите и техните треньори са удовлетворени от изискванията както на стадионите в Албена, по този начин и на тези в Оброчище. Наистина високо те правят оценка стадион Албена 1, на който се играха част от самите мачове и финала на шампионата. Според тях той дава отлични условия, огромни и чисти съблекални и първокласен терен, съгласуван с всички европейски стандарти.

След отличното показване на Албена като хазаин на Европейското състезание по футбол за девойки до 17 години на УЕФА през май, през септември комплексът - Европейски курорт на спорта - беше хазаин на още един УЕФА шампионат - приятелското състезание за юноши до 15 години. Албена може да се похвали, че през април 2020 предстоят още шампионати на УЕФА, а се водят договаряния и за други взаимни прояви. Ваканционното населено място се стреми непрестанно да усъвършенства и развива спортната с база, с което да притегля нови интернационалните партньорства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР