Комплекс Камчия“ е известен със своите лагерни смени, в които

...
Комплекс Камчия“ е известен със своите лагерни смени, в които
Коментари Харесай

Известна руска певица тръгва на турне по родното Черноморие

Комплекс „ Камчия “ е прочут със своите лагерни смени, в които деца от целия свят се образоват, забавляват и творят измежду зеленината и чистия въздух на естествен парк „ Камчия “,  ръководени от екип от експерти.

За първи път тази година в комплекс  „ Камчия “ се организира академия „ ШОУБИЗНЕС “, която е част от авторската детска промяна „ Звездите в Камчия “. Ръководител на академията е известната съветска певица и продуцент Светлана Столповских, която дълги години е била част от едно от най - известните съветски ТВ излъчвания „ Фабрика за звезди “. В продължение на две седмици децата, които вземат участие в академията бяха обучавани под управлението на Светлана Столповских на актьорско майсторство, хореография, пеене, развиване на креативните умения и държание пред аудитория.  

На 31 юли съветската звезда дружно с надарените деца на „ Камчия “, учениците от Частно приблизително учебно заведение „ Юрий Гагарин “ в комплекс „ Камчия “ и известният аниматорски колектив „ Легенда “, потеглят на двудневно турне в градовете Бяла, Обзор и Несебър. В продължение на два дни, феновете ще се насладят на грандиозни концерти, в които известната звезда и надарените деца от комплекс „ Камчия “ и Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин " ще оставят публиката без мирис. 

Не пропускайте! Вход - свободен!

31.07.2019г. – 18:30  –  Обзор, Амфитеат ър

31.07.2019г. – 20:00 –   Бяла, площад „ Европа “ 

01.08.2019г. – 21:00  –  Несеб ър, площад   „ Жулиета Шишманова “ 

* обява

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР