Компенсацията от 25 стотинки на горивата вече е крайно недостатъчна.

...
Компенсацията от 25 стотинки на горивата вече е крайно недостатъчна.
Коментари Харесай

Добрев: Компенсацията от 25 ст. за горивата е подигравка


Компенсацията от 25 стотинки на горивата към този момент е извънредно незадоволителна . При 4 лева за горива, тя наподобява малко като насмешка към хората , на които им се постанова през последните 6 месеца да заплащат двойно . Това сподели от парламентарната естрада националният представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Делян Добрев .

„ Това, което се случва с пазара на горивата в последните 6 месеца ни тормози, тъй като не се е трансформирала цената на съветския нефт, нито на газа, нито на тока, нито на акциза, нито на ДДС-то във въпросните 6 месеца и все пак горивата скочиха с лев, дори с 1,20 – 1,30 “, съобщи Добрев.

Той заяви, че от ПГ на ГЕРБ имат информация, че в цената се надписва 1 лева, 1,20 лева даже и по тази причина желаят и зслушване на шефа на ДАНС . Добрев посочи, че това се твърди освен от опозицията, само че и от народни представители от Политическа партия.



" Къде отива този един лев и по какъв начин се преразпределя? Вярно ли е, че 3,5 милиарда лева отиват в швейцарска сметка и оттова не престават ли към някакви офшорки , може би свързани с политици и с политически партии, и т.н? Това искахме да разберем от шефа на ДАНС ", акцентира Делян Добрев и посочи, че към този момент такова чуване е отказано.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР