Компенсации за селскостопанските производители, но най-вече за онези, които реално

...
Компенсации за селскостопанските производители, но най-вече за онези, които реално
Коментари Харесай

В Референдум: Трябва ли да получат компенсации земеделските производители

Компенсации за селскостопанските производители, само че най-много за тези, които действително са претърпели загуби във връзка войната в Украйна и обвързваните условия. Това е настроението измежду публиката на предаването " Референдум ", сондирано от " Галъп интернешънъл болкан ".

58% от запитаните избират опцията " Тези, които потвърдят загуби, да получат обезщетения ". 37% одобряват, че всички би трябвало да получат обезщетения.

Този дял пък идва основно от хора, които живеят по селата, респективно евентуално на собствен ред имат кардинално очакване за поддръжка. Малцина са тези, които считат, че никакви обезщетения не трябва да се получават.



Проблемът е народен и даже европейски, а освен секторен – съществени дялове от отговорите са такива.



Евентуални митинги на аграрни производители будят терзания за растеж на цени: 60% ги споделят против 40%, които не споделят такива страхове. Притесненията, предстоящо, са най-видими при най-възрастните групи.



Изследването е извършено на 22 и 23 януари 2024 година по специфична панелна методика, създадена за предаването " Референдум ". Данните отразяват настройките и усещанията на публиката на предаването в експресен телефонен сондаж.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР