Компанията ZOTAC International, лидер в областта на иновациите, представи ZOTAC

...
Компанията ZOTAC International, лидер в областта на иновациите, представи ZOTAC
Коментари Харесай

Мощна система с водно охлаждане за най-малката карта GeForce GTX 1080 Ti

Компанията ZOTAC International, водач в региона на нововъведенията, показа ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini.

Устройството е съчетало в себе си, всички основни преимущества на мощната система за водно изстудяване, като компактни размери и висока продуктивност на платформата GeForce GTX 1080 Ti.

Дължината на графичната карта GeForce GTX 1080 Ti Mini е единствено 212 мм, а пълноразмерният блок на водното изстудяване е оборудван с медна топлопроводяща пластина с никелово покритие, в която са основани прецизни микроканали с диаметър 0,3 мм.



Прозрачната повърхнина ще ви разреши да видите структурата на охладителната система, която се инсталира върху металната основа на графичната карта. Изпълнен в неутрални нюанси, дизайнът на устройството се добавя от LED подсветка в бял цвят. Това дава опция за събиране на стилни и извънредно компактни гейм-компютри, оборудвани с високоефективна система за изстудяване и дизайн, който съвършено се вписва във всяка цветова гама.

Създадена за извънредно компактните системи, графичната карта ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini е оборудвана с водно изстудяване, което се свързва посредством общоприетата резба G 1/4, което в действителност я прави съвместима с необятен набор от решения на трети страни. Комплектът също по този начин включва два штуцера за свързване на тръби с вътрешен диаметър 10 мм.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР