Компанията Zoom Video Communications обяви, че е готова с проект,

...
Компанията Zoom Video Communications обяви, че е готова с проект,
Коментари Харесай

Компанията Zoom представи проект за пълно криптиране на видеокомуникациите

Компанията Zoom Video Communications разгласи, че е подготвена с план, предлагащ криптиране “от край до край ” на нейните видеокомуникации.

Предложението е основано от екип на компанията Keybase, стартъп за криптиране, който беше добит от Zoom по-рано този месец в опит да увеличи сигурността на предлаганите от нея услуги. Самият план е оповестен в GitHub.

Компанията Zoom прикани специалисти по криптовалута, нестопански организации и клиентите да дадат противоположна информация за направеното предложение.

“След като оценим тази противоположна връзка за консолидиране в окончателния дизайн, ще обявим нашите инженерни стадии и цели за внедряване на криптиране “от край до край ” за потребителите на Zoom ”, означават от компанията.

Решението на Zoom идва, откакто редица компании и организации взеха решение да лимитират или даже да забранят потреблението на приложението за видеовръзка на компанията, базирайки се на опасения за сигурността. Подобни инструкции преди време бяха дадени от Alphabet Inc, компанията-майка на Гугъл, от Федералното външно министерство на Германия и от Сенатът на Съединените щати. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР