Компанията заяви, че новата политика на Facebook и Instagram ще

...
Компанията заяви, че новата политика на Facebook и Instagram ще
Коментари Харесай

От Meta обясниха, в коя страна са разрешени призивите да се убиват руснаци

Компанията съобщи, че новата политика на Фейсбук и Instagram ще се ползва единствено в Украйна, позволявайки на локалните консуматори да „ показват яд “ против съветските войски.

Новата публицистична политика е краткотрайна мярка, прилагана в невиждани случаи, означават от компанията.

„ Нашата политика е да пазиме правото на независимост на словото като демонстрация на самоотбрана в отговор на военна инвазия в тяхната страна. Ако използван общоприетите правила без никакви корекции, тогава ще би трябвало да премахнем наличието на елементарните украинци, които показват своята опозиция и яд към нахлуващите военни сили, което с право се преглежда като недопустимо събитие “, е декларирал в Twitter вицепрезидентът на компанията-оператор на двете обществени мрежи на Меta Ник Клег, оповестява РИА Новости.

По-късно Организация на обединените нации разяснява изказването на компанията, отбелязвайки, че организацията се опълчва на всевъзможни апели за принуждение, считайки ги за неприемливи, оповестява ТАСС.

Припомняме, че съветската основна прокуратура изиска Меta да бъде приета за екстремистка организация и да забрани активността й в Русия, оповестиха от пресслужбата на ведомството.

Meta Platforms Inc. включва обществените мрежи Фейсбук, Instagram и WhatsApp messenger. Главната прокуратура заяви, че съгласно данни, доказани от изказване на представителя на Meta Platforms Анди Стоун от 11 март, в светлината на събитията в Украйна, компанията краткотрайно отстранява възбраната за обществените си мрежи за поданици на редица страни. да разгласява информация, съдържаща апели за принуждение против съветски жители, в това число военни.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР