Компанията за уеб дизайн и разработка Americaneagle.com е придобила българската

...
Компанията за уеб дизайн и разработка Americaneagle.com е придобила българската
Коментари Харесай

Водеща компания за уеб дизайн придоби българската дигитална агенция Athracian

Компанията за уеб дизайн и разработка Americaneagle.com е придобила българската цифрова уеб организация Athracian. Условията на договорката не бяха оповестени.

"Това придобиване в допълнение акцентира нашата ангажираност към клиентите ни и ни разрешава да подпомогнем по-доброто обслужване на нашите сегашни и евентуални клиенти по целия свят. С неотдавна отворените ни офиси в Лондон, Англия и Цюрих, в този момент към този момент имаме офис и в София, България, който ни обезпечава наличие на целия европейски континент ", съобщи изпълнителният шеф на Americaneagle.com Тони Сванаскини, представен от See News.

Athracian е цифрова уеб организация, занимаваща се с техническа архитектура, уеб разработки, разбор и оптимизация на работата, одит на сигурността, интеграция и корпоративни приложения. Тя е учредена от специалисти от промишлеността с дълготраен опит в създаването на артикули и програмен продукт от дребни домашни системи до огромни и мащабируеми уеб приложения на бизнес равнище. Ръководството на Athracian включва водещи специалисти, които дават услуги като техническо и бизнес образование, разработка на приложения и гъвкаво ръководство на планове. Компанията Athracian стана известна със основаването на продукта UpBeat, който обезпечава доста усъвършенстване на сърфирането и публикуването на наличие за крайни консуматори и редактори на наличие.

Americaneagle.com е учредена през 1978 година фамилна цифрова организация, основана в Дес Плейнс, Илинойс, която се занимава с уеб дизайн, разработка, хостинг, поддръжка след стартиране на пазара и услуги за цифров маркетинг. Americaneagle.com е водещ сътрудник за доста от най-големите международни платформи, в това число Progress Sitefinity, Salesforce, Sitecore, Kentico, BigCommerce и WordPress. Към момента в Americaneagle.com работят над 500 експерти в офиси в цялата страна, в това число в Чикаго, Кливланд, Далас, Лос Анджелис, Ню Йорк, Нашвил и Вашингтон. Americaneagle.com и Athracian имат доста огромни европейски клиенти, по тази причина от фирмите смятат, че придобиването на Athracian ще бъде от изгода за по-достъпното даване на цифрови решения от международен клас в Европа.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР