Компанията за киберсигурност Acronis подписа ново глобално споразумение за дистрибуция

...
Компанията за киберсигурност Acronis подписа ново глобално споразумение за дистрибуция
Коментари Харесай

Световен лидер в киберзащитата подписа глобално споразумение с Advantech

Компанията за киберсигурност Acronis подписа ново световно съглашение за дистрибуция с Advantech. Двете компании си сътрудничат в региона на свързването на системи и програмен продукт още от 2011 година, разработвайки интегрирани решения за промишлеността. С новото съглашение Acronis и Advantech уголемяват стратегическото си партньорство в областта на дистрибуцията. Компаниите към този момент ще си сътрудничат също и в консолидираното на решения за ръководство и взаимно планиране на устройства. Решенията за киберзащита на Acronis адресират петте вектора на киберзащитата – сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност.

"Щастливи сме, че продължаваме съдействието си с Advantech с това ново съглашение. Уверени сме, че дружно с впечатляващата дистрибуторска мрежа на Advantech, ние ще можем по-добре от всеки път да предоставим качествена киберзащита на организации по целия свят ", акцентира създателят и изпълнителен шеф на компанията Сергей Белоусов, представен от Tech News.

Същевременно стана ясно, че българският клон на компанията за киберсигурност Acronis възнамерява да усили екипа си 2-3 пъти в границите на една година. В момента чиновниците в Acronis България са над 160, само че до края на 2020 година се чака техният брой да нарасне до 250 души. Освен у нас, компанията има офиси в Сингапур и Швейцария. За да успее да реализира плануваното бързо разгръщане, компанията ще си сътрудничи с университети и просветителни организации от цялата страна като фокус в развиването на българския офис ще бъде научно-изследователската сфера.

Acronis е интернационална компания, учредена в Сингапур през 2003 година Компанията има над 1000 чиновници в 18 страни, близо 5 милиона консуматори и обслужва 500 000 предприятия. Продуктите на Acronis се оферират от 50 000 сътрудници и снабдители на услуги в над 150 страни на повече от 20 езика. Acronis навлезе в София, България през лятото на 2018 година с главната цел да разгърне най-голямото местонахождение на Acronis R&D в Европа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР