Компанията за аудио стрийминг Spotify обяви, че е купила Betty

...
Компанията за аудио стрийминг Spotify обяви, че е купила Betty
Коментари Харесай

Spotify купи платформа за аудио комуникация

Компанията за аудио стрийминг Spotify разгласи, че е купила Betty Labs, която стои зад фокусираното в спорта аудио приложение Locker Room, съобщи „ Ройтерс “.

През последните няколко месеца новите платформи за връзка посредством гласови записи, в това число Clubhouse, бележат растеж. Locker Room е стартирана през октомври 2020 година и бързо се трансформира в известно място за чат сред почитателите на разнообразни спортове.

Планът на Spotify е през идващите месеци да „ развива и уголемява “ Locker Room, предлагайки спортни, музикални и културни стратегии, както и полемики онлайн с професионални спортисти, музиканти и други персони.

„ Създателите и почитателите желаят формати онлайн в Spotify и ние сме разчувствани, че скоро ще ги създадем налични до стотици милиони слушатели и милиони основатели в нашата платформа, изясни Густав Седерстрьом, основен шеф по изследователската и развойната активност в Spotify.

Цената на новата облага на компанията не бе оповестена. През предишния октомври обаче Betty Labs събра 9.3 млн. $ в първия си кръг от финансиране.

Екранна фотография, споделена от консуматор на Twitter предходната седмица, демонстрираха, че Spotify изследва някои свои потребителите за това какъв брой постоянно употребяват Clubhouse.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР