Компанията Xilence Technology реши да допълни продуктовата линия от захранващи

...
Компанията Xilence Technology реши да допълни продуктовата линия от захранващи
Коментари Харесай

Xilence разшири гамата си от захранвания Performance X с моделите от 1050 и 1250 W

Компанията Xilence Technology реши да добави продуктовата линия от захранващи устройства Performance X с две нови устройства, чийто номинални мощности са 1050 и 1250 Вата. Блоковете са със документа за енергийна успеваемост 80 Plus Gold (КПД до 92%) и може да се похвали с модулна система за свързване на кабелите. Според производителя, те ще намерят приложение в геймърските компютри с две или повече карти.
1250-ватовото решение обезпечава до 104,2 А ток по 12-волтовата линия, до момента в който при другия модел, тази стойност е 87,5 А. И двете устройства са оборудвани с най-различни системи за отбрана от ексцентрични режими на работа и се охлаждат с по един 140-мм вентилатор, основан на хидродинамичен лагер. Към достолепията на новите захранващи блокове може да се причисли съществуването в комплекта на три (1050 W) или четири (1250 W) кабела с два конектора PCI-E Power (6+2)-pin.
По магазините, показаните зареждания Xilence Performance X с потенциали 1050 и 1250 W ще се появят напълно скоро. Препоръчителната им цена не е оповестена. Имайте поради обаче, че 850 ватовата версия е налична на европейския пазар на цена от €93.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР