Компанията Xigmatek, известна преди всичко като производител на корпуси и

...
Компанията Xigmatek, известна преди всичко като производител на корпуси и
Коментари Харесай

Xigmatek подготвя линията платинени захранващи източници XFP

Компанията Xigmatek, известна на първо място като производител на корпуси и системи за изстудяване, се готви да пусне гама от висококласни зареждания с сбитото име XFP. В нея са влезнали три модела с номинални мощности от 1050, 1200 и 1300 W, притежаващи изцяло модулна система за свързване на кабелите и са оборудвани със документа 80 Plus Platinum (КПД от 90% в мрежите 230V).

Захранващите източници Xigmatek XFP са създадени посредством потреблението на високо температурни (105°C) кондензатори, японско произвеждане и са оборудвани с механизъм за дейна промяна на коефициента на мощността, както и с разнообразни системи за отбрана от ексцентрични режими на работа. Максималната мощ на тока по 12-волтовата линия е от 87,5 до 112,5 А, според от номиналната мощ на устройството. Кратките характерности на новите артикули са дадени в таблицата по-долу.



За дейното изстудяване на “вътрешностите”, зарежданията са оборудвани със 140-мм вентилатор с автоматизирано контролиране на скоростта. Комплектът от идващи кабели е показан на изображението по-долу.



Доставките на захранващите източници Xigmatek XFP ще стартират напълно скоро. Препоръчителните цени ще бъдат оповестени по-късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР