Компанията Xiaomi представи в Китай новия смарт часовник Amazfit Verge

...
Компанията Xiaomi представи в Китай новия смарт часовник Amazfit Verge
Коментари Харесай

Xiaomi Amazfit Verge: смарт часовник с непрекъснат мониторинг на пулса, с NFC и GPS

Компанията Xiaomi показа в Китай новия смарт часовник Amazfit Verge от марката Huami. Устройството разполага с GPS и NFC модули, отбрана от вода, AMOLED екран и пестелив датчик за непрестанно премерване на сърдечния темп.

Интелигентният часовник има кръговиден 1,3-инчов екран с резолюция 360х360 пиксела. Екранът е предпазен със закаленото стъкло Gorilla Glass 3. Корпусът на устройството е изработен от поликарбонат и е водоустойчив в сходство с IP68 стандарта. Освен GPS и NFC, часовникът има Wi-Fi и Bluetooth 4.2 LE модули за безжична връзка. Използва се процесор с тактова периодичност 1,2 GHz. Налични са 512 MB оперативна памет и 4 GB флаш диск.



Сензорът за премерване на сърдечния темп работи непрекъснато и може да предизвестява за отклонения от авансово заложените смисли за мониторинг. В съпоставяне с предходните разработки на Xiaomi, новият датчик работи с акуратност 100% и употребява с 80% по-малко сила. Акумулаторната батерия е задоволителна за 5 дни непрекъсната работа в включен мониторинг на сърдечния темп.



Устройството работи под ръководството на операционната система Amazfit OS, като в него е вграден гласовият асистент Xiao Ai, който към този момент схваща единствено китайски език. Самата Оценка за съвместимост включва 13 циферблата и разпознава 11 типа физическа интензивност. Добавени са няколко стратегии за тренировки, могат да се одобряват позвъняванията от смарт телефона.

Смарт часовникът Xiaomi Amazfit Verge към този момент се продава в Китай при цена 799 юана или към $115 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР