Компанията Xiaomi официално представи в Индия отдавна очаквания смартфон Xiaomi

...
Компанията Xiaomi официално представи в Индия отдавна очаквания смартфон Xiaomi
Коментари Харесай

Официален анонс на бюджетния Xiaomi Redmi Note 7 Pro с 48 МР камера

Компанията Xiaomi публично показа в Индия от дълго време упования смарт телефон Xiaomi Redmi Note 7 Pro . Той е усъвършенствана версия на станалия същински шлагер модел Redmi Note 7.

Смартфонът Redmi Note 7 Pro е оборудван с 6,3-инчов екран с резолюция 2340х1080 пиксела (Full HD+) с незначителен капкообразен отвор в горната част на екрана. Екранът на екрана е предпазен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 5.

Задната камера е двойна, с главен фотосензор с резолюция 48 МР, допълнен с 5 МР датчик. Резолюцията на предната камера е 13 МР и при нея се предлага потреблението на логаритми с детайли на изкуствен интелект за по-качествени автопортрети и за различаване на лицето. Запазено е общоприетото 3,5-милиметрово аудио гнездо. Има инфрачервен излъчвател за ръководство на домашната техника.



Телефонът се базира на системата върху чипа Snapdragon 675 с 8х Qualcomm Kryo 460 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,0 GHz. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4000 mAh с поддръжката на 18 W бързо зареждане. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен на задния панел. Предвидена е отбрана от изпръскване с вода посредством P2i nano покритие. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie с фирмения потребителски интерфейс MIUI 10.

Продажбите на Redmi Note 7 Pro започват в Индия на 13-ти март при цена $197 за модела с 4/64 GB памети и $239 за версията с 6/128 GB.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР