Компанията World View Enterprises, базирана в Аризона, пътува до нови

...
Компанията World View Enterprises, базирана в Аризона, пътува до нови
Коментари Харесай

Как да пътуваме до ръба на космоса

Компанията World View Enterprises, основана в Аризона, пътува до нови висоти със своята модерна балонна система за галактически полети, която транспортира пасажери на височина от повече от 31 км в пластовете на атмосферата. Опитът дава обещание да бъде уникален, позволявайки на пасажерите да се движат по границата на космоса за няколко часа и да се насладят на невероятни гледки към Земята .



Прикрепена към хелийния балон с потенциал от 400 000 кубически метра, капсулата под налягане, в която участниците ще прекарат пътуването (което продължава пет до шест часа), е стилна и проектирана по този начин, че да обезпечи оптимален комфорт и сигурност.

 Снимка 347618

Според формалния уеб страница това прекарване предлага на пасажерите неповторимата опция да изпитат непредвидената прочувствена реакция и несравнимата вероятност, която идва от визията на нашата планета от ръба на космоса.

 Снимка 347619

За подобен опит запалянковците в галактическите пространства ще би трябвало да платят 75 хиляди $, в това число невъзвръщаема такса за резервация в размер над седем хиляди $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР